Sådan sparer du penge, når du skal investere

Det giver måske ikke så meget mening at tænke på at spare penge, når man skal investere. Normalt så er det jo en mål at spare op for at kunne investere. Men hvis du betaler en masse penge for at få lov til at investere, så kan du jo investere for mindre. Det giver derfor meget god mening at kigge på den problematik, og dette kommer vi netop til at gøre i denne lille guide vi har skrevet til vores læsere. Du kan tjekke vores andre relevante artikler og guides ved at klikke på menuen og gå til forsiden, hvor du kan finde de nyeste indlæg, vi har lavet.

Dette betaler du

Ud over at skulle købe det faktiske aktiv, som du ønsker at investere i, så skal du jo også betale for at bruge den pågældende platform. Dette koster noget forskelligt afhængig af platformen og hvad du handler. Generelt er svaret “for meget”, hvis man spørger investorer. Ingen ønsker at betale penge for noget, så derfor giver det god mening. Dette hedder kurtage, og du kan ikke komme uden om at skulle betale det. Derfor skal du holde meget godt øje med det. Handler du med aktier, så kan du ikke få det meget billigere end Nordnet og Saxo, men hvis der er tale om kryptovalutaer (Ether for eksempel), så kan du nok spare nogle penge ved at læse resten af denne guide. Læs hvordan du køber Ether her: https://buyeth.dk/ 

Find ud af hvad du betaler

For at spare penge, så skal du selvfølgelig vide, hvor meget du betaler på nuværende tidspunkt. Har du fundet den billigste løsning på internettet, så er der ingen problemer. Du kan bare fortsætte med at benytte den pågældende hjemmeside eller platform. Det er dog de færreste, der rent faktisk har sammenlignet platforme og fundet den bedste samt den billigste i forhold til ens behov. Vi kommer til at antage, at du ikke behøver telefonisk support, fordi dette gør alting meget dyrere.

Hvis du har tjekket og betaler mere end 1 procent per handel, så er det ikke så godt. Du kan gå ind på denne hjemmeside og finde en billigere platform, der passer til dine behov. Der er mange måder platformene kan få penge ud af dig på, og de skal nok gøre det, hvis du vælger den forkerte eller bruger den rigtige forkert. Det er ikke så simpelt som at handle på en webshop – du skal huske at du investerer rigtige penge, og det er ikke det samme som shopping.