Massage

Slut med at betale dyrt for en massør

Er du en af dem som går til massør jævnligt? Så ved du også bedre end nogen, hvad det koster at få lov at ligge på briksen i 30 minutter og få massage. Det er ikke billigt, og kan løbe op i mange tusinde kroner, hvis man har en fast tid en gang om ugen eller hver anden uge. Det er da selvfølgelig også fantastisk at kunne lægge sig ned og få massage af en professionel massør. Men ser man på det økonomiske aspekt af det, så kræver det også en pengepung med store sedler i. Så hvis du ønsker at fortsat få massage men samtidig spare pengene på en dyr massør væk, så skal du læse med her.

Et hav af massageapparater

Du kender det sikkert, når du har været i lufthavnen eller måske ved frisøren. Der har de tit massagestole, som du kan ligge i og slappe af. Der findes et hav af forskellige massageapparater, som du kan bruge lige når du vil i eget hjem. Du kan også få massageapparater, som kan give dig fodmassage. Det er et massageprodukt, som kan få dig til at synke helt ned i stolen, mens den kører. Sådan kan du undgå ømme fødder, så du ikke vil opleve irritationer i skoene i løbet af dagen. Så derfor kan du bytte de dyre massørtider ud med automatiske massageprodukter. Investeringen du laver i et sådant produkt, vil hurtigt være tjent ind igen. Og de fleste produkter som fodmassageapparaterne kan fås for 2.000 til 4.000 kroner.

Spørg din partner

En anden måde at få den massage som ens krop har brug for er ved at spørge ens partner. Det kan være I kan lave en hyggelig aften ud af det. Så kan I give hinanden massage, så ingen af jer bliver snydt. Selvom det formodentligt ikke er lige så godt, som hvis man gik til en massør, så er det stadig noget over det. Det kommer med en stor portion hygge og kærlighed, og kan virkelig give et godt indtryk i kroppen og sindet. Så det er også en god mulighed.

Der findes mange flere muligheder, hvis du ønsker at minimere i massagebudgettet. Det handler bare om at finde den løsning, som der passer bedst til dig. Så hvis du derfor har økonomien og tiden til at gå til massør mange gange i måneden, så er det blot det du skal. Dette er blot nogle alternativer til den løsning.